JOAN RIDAU PARLARÀ DEMÀ DINS DEL CICLE “POLÍTICA I CIUTADANIA”

Doctor en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Ridau és, actualment, el portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament català i un dels membre permanents de l'Executiva Nacional del seu partit. Ridau, parlarà demà en la Seu Ciutat d’Alacant de "El bon govern i la transparència administrativa", dins del cicle de conferències "Política i ciutadania: cap a uns nous models de representativitat política.Pensar el segle XXI".La xarrada tindrà lloc a la Sala Rafael Altamira de la Seu Universitària d’Alacant a les 20 hores.

Actualment, Joan Ridau és advocat, professor associat de Dret Constitucional a la Universitat Rovira i Virgili i president de la Fundació Josep Irla, vinculada a Esquerra.

Organitzat pels vicerectorats d'Extensió Universitària, i el de Qualitat i Harmonització Europea, la Seu Ciutat d'Alacant i el Secretariat de Promoció del Valencià, el cicle de conferències "Política i ciutadania: cap a uns nous models de representativitat política. Pensar el segle XXI",  és un fòrum de reflexió creat per tal de contribuir a fer de la vida política, social i ciutadana, un espai de participació democràtica compromesa i responsable. A més de Camps, el cicle comptarà amb la participació de polítics, filòsofs i sociòlegs. Després de Ridao, hi participaran Jordi Pujol, Salvador Giner i Dominique Schnapper.

El cicle "Política i ciutadania" ha comptat amb la col.laboració de la Revista de pensament "L'Espill" de la Universitat de València, que publicarà les conferències en un monogràfic específic.
Página mantenida por la Oficina de Comunicación página principalenviar correo