22 de abril de 2002 

MOSTRA DEL LLIBRE CIENTÍFIC EN CATALÀ EN LA UNIVERSITAT D´ALACANT 

Amb motiu del Dia del Llibre,23 de abril,  la Universitat d'Alacant organtiza diverses activitats, entre les quals una MOSTRA DEL LLIBRE CIENTÍFIC EN CATALÀ i la presentació de tres publicacions. 

A les 11:15 hores, en la Sala de Juntes del Consell Social de la Universitat (baixos de l’edifici Germà Bernàcer), Guillem Bernabeu, vicerector d’Estudis i Innovació Educativa, acompanyat dels autors, presentarà les tres últimes publicacions del Secretariat de Promoció del Valencià : 

· L’economia del País Valencià, quadern elaborat per Clemente Hernández 
· Disseny curricular d’aula i adaptació curricular, de M. Cristina Cardona i M. Dolors Jiménez 
· Estudi sobre els usos de les llengües en la Universitat d’Alacant, de Clemente Penalva i  Miguel A. Mateo 

Posteriorment, a les 12 hores, a l’entrada de la Biblioteca General de la Universitat, Salvador Ordóñez, rector de la Universitat, inaugurarà la Mostra del Llibre Científic en Català. 

Aquesta Mostra presenta una selecció representativa de les publicacions científiques publicades en català  ordenades per àrees de coneixement. L’objectiu de la Mostra és facilitar la difusió de la producció cientifica, en el sentit més ampli, entre els membres de la comunitat universitària. 

Els 500 llibres exposats estan disposats de manera que els visitants puguen  fullejar-los i fitxar-los si convé. Així mateix, hi ha una mostra de les revistes científiques i de divulgació publicades en català. 

Els assistents podran endur-se catàlegs d’algunes de les editorials que han col·laborat. 

Amb motiu de la Mostra s’ha creat una pàgina web amb informació del fons bibliogràfic en català de les biblioteques de la Universitat i de les editorials participants. 

La mostra es pot visitar des del 23 d’abril fins al 6 de maig, de 8:30 a 21:30 h.  

 
Página mantenida por la Oficina de Comunicación página principalenviar correo